Szerszámos ládát kapnak az óvodák

Útra készek a szerszámos ládák

Sokat segítenek az épületek állagmegóvásában az óvodáink udvarosai. Ehhez a feladathoz most új felszerelt szerszámosládákat kapnak az óvodák. Első körben 20 óvodában lesz elérhető az a mobil eszközcsomag, amelyet udvaros kollégáink magukkal tudnak vinni akár a számukra kijelölt másik óvodájukba is, hogy apróbb javítási munkákat elvégezzenek.

Új mobiltelefonok segítik az információáramlást

Karácsonyi ünnepségen kapták meg a tagóvoda-vezetők azokat az új mobiltelefonokat, amelyek segítik a továbbiakban a munkájukat. A korszerű okos eszközöket nem csak telefonálásra, hanem a mobil netnek köszönhetően az óvodai levelezőrendszer folyamatos nyomon követésére is használhatják kollégáink. 

Új telefont kaptak még az óvodatitkárok, a fejlesztőpedagógusok, a pszichológusok, és az ÓVI dolgozói.  A 106 új készüléket feltöltött telefonkönyvvel, és hivatali e-mail fiókbeállítással együtt kapták meg a munkatársaink, segítve ezzel azt, hogy a munkájukkal kapcsolatos feladataikat hatékonyabban tudják ellátni.

Tabletek az óvodában

A korszerű tanulást segítő eszközöket kaptak a szegedi óvodások.

A Szegedi ÓVI 45 tagóvodájának valamennyi csoportjában van már tablet.  A  181 db tabletet két év alatt az informatikai fejlesztés részeként  vásárolta az óvodák igazgatósága.

A pedagógusok egyéni fejlesztésekhez, zenehallgatáshoz, élményfotózáshoz használják az új oktatástechnikai eszközöket.  Az eszköz minél kreatívabb felhasználásához képzéseket, belső szakmai pályázatokat tervezünk.