Szegedi ÓVI Szerb Utcai Óvodája

Bemutatkozik a Szerb Utcai Óvoda

Óvodánk 3 csoporttal működik, ahol bensőséges légkörben, családias hangulatban zajlik a nevelés. Törekszünk arra, hogy a gyermekeink alapvető mozgásszükségleteik kielégítése mellett minél több élményhez, tapasztalathoz juthassanak játékaikon keresztül, így szerezve ismereteket az őket körülvevő világról.

Programunk fő hangsúlyát a gyermekek harmonikus fejlődésének elősegítése érdekében mozgásfejlesztésre és az egészséges életmód kialakítására helyeztük.

Kiemelt nevelési területünk a környezet sokoldalú megismerése, az élet, a természetvédelem megszerettetése, a munka tisztelete. Az óvodai élményeken keresztül igyekszünk zökkenőmentessé tenni a gyermekek számára az iskolai életbe való beilleszkedést.

A csoportszobák egyedi hangulatúak, melyeket sok érdekes játékkuckó tesz még izgalmasabbá, különösen a galéria ad egyedülálló játékteret a kicsik és nagyok számára.

Szép, tágas udvarunk számos játéklehetőséget biztosít a gyermekek számára, melyet a kiterjedt lombozatú fák árnyékai alatt is zavartalanul folytathatnak. Kertünkben játszva megtanulhatják a fűszer illetve veteményeskert nevelését, gondozását.

Óvodánkat segíti a szülők által létrehozott „Szőregi Óvodásokért Alapítvány”.

Óvodánkban mindig történik valami érdekes program:

 – Néphagyományok ápolása  – Bűvész előadás
 – Kézműves tevékenységek  – Gyermeknap
 – Lovaglás  – Kirándulások
 – Családi nap  – Érzékenyítő terápiás foglalkozás
 – Bábművészek műsora

Nyitvatartásunk:

Hétfőtől – péntekig 6:00 – 17:00


Elérhetőségeink:

6771, Szeged-Szőreg, Szerb utca 159.

Tel: 62/405-149, mobil: 06/20-234-8459.

E mail cím:

Tagóvoda-vezető neve: Dr. Bertáné Süli Szilvia